Karaxhovski: 80% e rasteve të konfirmuar me koronavirus janë asimptomatik

Desk
By Desk October 26, 2020 14:05

Karaxhovski: 80% e rasteve të konfirmuar me koronavirus janë asimptomatik

Kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zharko Karaxhovski në konferencën e sotme ka thënë se mesatarisht rreth 80 për qind nga rastet e të konfirmuarve me KOVID-19 janë simptomatike.

Ai ka theksuar se 12-14 për qind nga rastet e konfirmuara me KOVID-19 janë me fotografi të lehtë, gjegjësisht temperaturë, lodhje dhe dobësi.

“2-4 për qind përfundojnë në klinikë me ndezje të mushkërive, ndërsa 1-4 për qind përfundojnë në aparate për frymëmarrje”, ka deklaruar Karaxhovski, përcjell SHENJA.

Desk
By Desk October 26, 2020 14:05