Katër persona sulmojnë kamarierin në Gostivar!

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:12

Katër persona sulmojnë kamarierin në Gostivar!

Dje në ora 14.00, 32-vjeçari H.P. nga Vërtoku i Gostivarit, në SPB-Tetovë ka denoncuar se rreth orës 06 e 30 minuta, 4 persona e kanë sulmuar
fizikisht në objektin hotelerik në dalje të Gostivarit, ku i njëjti ka punuar, pasi që paraprakisht kanë treguar sjellje agresive dhe pa eduketë, kanë thyer gota me ç’rast pasi që kanë qenë të paralajmëruar që të mos e bëjnë një gjë të tillë, për ndryshe do i denoncoj në polici, ata kanë dalur nga objekti, njofton Flaka 

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:12