Kavanozë me ajër të pastër nga Vodno për qeverinë, dhuratë nga opozita

Desk
By Desk October 29, 2020 22:11

Kavanozë me ajër të pastër nga Vodno për qeverinë, dhuratë nga opozita

Kavanoza me ajër të pastër si një dhuratë e paketuar në mënyrë simbolike iu dha qeverisë nga opozita në protestën për ajër të pastër, të cilin VMRO-DPMNE mbajti në disa qytete në të gjithë Maqedoninë, përcjell FLAKA.

“Sonte, VMRO-DPMNE la kavanoza me ajër të pastër nga maja e Vodno para Qeverisë, sepse ajri që thithim nuk është i pastër. Ajri i pastër po bëhet një privilegj. Qytetarët janë të dënuar të mbyten në smog për shkak të qeverisë së paaftë dhe nuk do të na habisë nëse ndonjë ide tjetër biznesi për të cilën shpenzohen paratë publike është thjesht ajri i pastër në një kavanoz. Ironikisht, por fatkeqësisht jashtëzakonisht, jashtëzakonisht tragjike! KE (Komisioni Evropian) vëren në raportin e saj të fundit për Maqedoninë se nuk ka përparim fare dhe nuk ka përmirësim në fushën e cilësisë së ajrit, ku ata thonë se qeveria nuk ka bërë asgjë për të zvogëluar ndotjen e ajrit, as qendrore dhe as lokale, megjithëse të dy nën një parti. Ky qytetar i respektuar është një karton i kuq si për Zaev ashtu edhe për Shilegov”, tha aktorja Jelena Zhugiq. FLAKA

Desk
By Desk October 29, 2020 22:11