Kë e ‘thumboi’ Mozziku :“Kurrë nuk i kam pasur parat e prindërve”

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 20:11

Kë e ‘thumboi’ Mozziku :“Kurrë nuk i kam pasur parat e prindërve”

Mozzik ka postuar një fotografi pranë një veture luksoze me një mbishkrim mjaftë interesant.

Duke mos përmendur se kujt ia dedikoi, ai theksoi se nuk ishte asnjëherë i varur nga familja rreth çështjes ekonomike.

“Unë kurrë nuk i kam pasur paratë e mamasë dhe babit, e kam pasur atë “nëse nuk nxitoj nuk do të kem para #2EUROGANG”, ka shkruar ai.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 20:11

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare