Keni nevojë për menu digjitale. Ja oferta më e volitshme

Redaksia
By Redaksia 25 Janar, 2023 09:32

Keni nevojë për menu digjitale. Ja oferta më e volitshme

Trendi i objekteve hoteliere, përfshi kafiteritë, restorantet, baret e ushqimit, qebabtoret, byrektoret dhe hamburgeritë janë munutë digjitale.

Janë praktike, aq të thjeshta për përdorim dhe lehtësisht të arritshme.

Oferta më e mirë vjen nga FMG, kompania e specializuar për këtë veprimtari.

PAKOJA BAZIKE:

– Përpunimi i menuve digjitale,

– Qasje në ueb faqe,

– Gjenerimi i QR Kodit,

– 10 flaere me kod,

– Mbështetje online,

– Nuk nevojitet aplikacion,

praktike për përdorim.

Në çmim përfshihen qasje në domen dhe hosting profesional. Çmimi është në nivel vjetor.

Merrni ofertën në kontakt: 070 70 90 80 edhe përmes Viberit dhe Whatsapp-it. Mund të kontaktoni edhe përmes postës elektronike: menu.digital@lobi.mk

Redaksia
By Redaksia 25 Janar, 2023 09:32