Kërçovë, zbulohet një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore

Desk
By Desk October 23, 2020 15:59

Kërçovë, zbulohet një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore

Pardje në orën 18 u denoncua se një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore u gjet në fshatin Dlapkin Dol, Kërçovë, gjatë kryerjes së punëve bujqësore.

Siç njoftoi MPB, në vendin e ngjarjes është bërë ekspertizë nga një ekip i ekspertizës nga Stacioni Policor i Kërçovës, dhe e njëjta është larguar në mënyrë të sigurt dhe është dërguar në procedurë të mëtejshme.

Desk
By Desk October 23, 2020 15:59