Kërkohet shtyrja e seancës për rastin “TNT”

Kërkohet shtyrja e seancës për rastin “TNT”

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet.

Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë TNT-në derisa të vendoset se cili prokurori do të përfaqësojë çështjen në gjykatë.

Mbrojtja dhe të pandehurit rënë dakord për propozimin. Rasti TNT ka të bëjë me prishjen e kompleksit të kozmosit të biznesmenit Fiat Canoski, ku janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri i transportit Mile Janakieski dhe ish kryetari i bashkisë së Gazi Babës Toni Trajkovski.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 11:07

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA