Kërrcënimet ndaj deputetëve, Haziri: Mua nuk më është lajmëruar askush

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 11:05

Kërrcënimet ndaj deputetëve, Haziri: Mua nuk më është lajmëruar askush

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri para hyrjes në Kuvend ka deklaruar se presin që sot të bjerë Qeveria “Zaev 2”.

“Natyrisht se ishte qetë sepse të gjithë subjektet politike janë deklaruar për pozicionet e tyre. Ne, sot presim që komfor deklarimeve dhe komfor nënshkrimeve që kjo Qeveri të bjerë”, tha Aziri, i cili u pyet nga gazetarët nëse ka pasur kërrcënime ndaj deputetëve.

“Mua nuk më është lajmëruar askush, as më ka dërguar mesazh”, tha Haziri

Për në ora 11 është caktuar seanca plenare ku në rend dite do të jetë mosbesimi i Qeverisë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 11:05

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare