Kështu do të duket Citroen C4 X

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 7 Korrik, 2022 14:37

Kështu do të duket Citroen C4 X

Në fund të qershorit, Citroeni prezantoi crossoverin C4 X dhe e-C4 X fastback, të cilët do të zënë një pozicion në gamën e kësaj marke franceze midis hatchback-ut standard C4 dhe modelit më të madh C5 X.

Bëhet fjalë për versionet më të gjata të modeleve C4 dhe e-C4 që u shfaqën premierë në vitin 2020, shkruan Autoblog.

Me një gjatësi prej 4600 mm, C4 X është 260 mm më i gjatë se modeli i zakonshëm i hatchback-ut C4.

Përveç versionit të rregullt të C4 X, ekziston edhe e-C4 X plotësisht elektrik.

Çmimi i C4 X pritet të jetë i ngjashëm me modelet C4.

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 7 Korrik, 2022 14:37