Kështu e imagjinon inteligjenca artificiale jetën studentore në të ardhmen?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:17

Kështu e imagjinon inteligjenca artificiale jetën studentore në të ardhmen?

Në vitet 80 të shekullit të kaluar njerëzit besonin se deri në vitin 2020 do të kemi makina fluturuese, por realiteti është ndryshe. Tani, inteligjenca artificiale po na ndihmon të imagjinojmë të ardhmen.

Media kroate “Srednja” me ndihmën e veglave “Chat-GPT” dhe “Midjourney” përpiqet të imagjinojë se si do të duket jeta studentore në të ardhmen. Mjetet prodhuan foto të një konvikti, një konvikti, një mense, një fakulteti dhe një sallë leximi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:17

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare