Këto femra të së kaluarës ishin imorale për gjëra krejt normale

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 12:49

Këto femra të së kaluarës ishin imorale për gjëra krejt normale

Njerëzit kaluan periudha të vështira dhe luftojnë për të arritur të drejtat e barabarta që na lejojnë të jetojmë në shoqërinë moderne. Në ditët e sotme, të gjithë mund të zgjedhin hobit dhe punët që dëshirojnë.

Edhe moda më ekscentrike nuk na bën përshtypje sot. Dhe nganjëherë është e vështirë të besosh që gjëra të tilla të zakonshme dikur ishin vërtet befasuese dhe tronditëse. Në po ju prezantojmë me disa foto historike që thyen normat e moralit publik në të kaluarën.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 12:49