Këto libra u shitën më së shumti në Maqedoni gjatë vitin 2019!

Këto libra u shitën më së shumti në Maqedoni gjatë vitin 2019!

Lexuesit e vendosin autorin Gijom Miso sërish në vendin e parë, sipas listës Top 10 të librave më të shitur të botuar nga KupiKniga.mk, përcjell FLAKA.

Faqja ekzistuar për më shumë se shtatë vjet dhe çdo vit është më e suksesshme se ajo e mëparshmja pikërisht për shkak të përdoruesve besnikë dhe adhuruesve të librave.

Për sa i përket librave më të lexuar, Gijom Miso ka qenë në krye për disa vjet. E sa për festat e Vitit të Ri, faqja ofron dhurata ideale me zbritje të jashtëzakonshme për të gjithë ata që duan të japin diçka të vlefshme si dhuratë, thotë tha Elena Temelkovska, menaxher i operacioneve iVote.

Më poshtë është një listë e plotë e 10 librave më të mirë të shitur për vitin 2019:

1. Vajza nga Bruklini – Gijoam Miso;

2. Nëse nuk ekziston enesërmja – Gijom Miso;

3. T.ë. d.u.a. – kjo është e vërteta – Aleksandar Aleksov;

4. Vajza dhe nata – Gijom Miso;

5. Apartamenti në Paris – Gijom Miso;

6. Banorja e kështjellës Valdfel – En Bronte;

7. E, vërtet më dhemi – Mark Menson;

8. E ZEZË SI ABONOS – Sala Simuka;

9. Pika e mashtrimit – Den Braun;

10. Metodë e lehtë ti jepni fund cigares – Alen Kar.

KupiKniga.mk është portali i parë dhe i vetëm e-libër. Oferta aktuale ka mbi 60,000 edicione në gjuhën maqedonase, serbe, angleze dhe shqipe të zhanreve të ndryshme. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 4 Janar, 2020 22:40

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.