Khabib pranë largimit nga UFC, kjo është letra e tij

Khabib pranë largimit nga UFC, kjo është letra e tij

Kampioni Khabib, ka paralajmëruar largimin nga UFC përmes një letre publike.

Ai u shpreh se organet disiplinore të UFC po bëjnë shkelje.

Më poshtë e keni një pjesë të shkrimit të tij.

”Dua t’i adresohem UFC-s përmes kësaj”, shkroi ai.

”Pse ju nuk e dënuat askënd prej ekipit të tyre kur e sulmuan autobusin dhe lënduan disa njerëz? Ata mund të vrisnin njerëz aty, pse askush nuk thotë asgjë për ofendimet e tyre ndaj atdheut tim, religjionit, kombësisë dhe familjes?

”Pse do të duhet që ju ta dënoni ekipin tim, kur të dyja ekipet u përleshën? Nëse ju thoni se unë e fillova gjithë këtë, atëherë nuk pajtohem. E përfundova atë që ai [McGregor] e kishte filluar”.

”Për çdo rast, më dënoni mua. Zubaira nuk ka asgjë të bëjë me këtë. Nëse e dënoni atë, duhet ta dini se do të më humbisni edhe mua”.

© ZËRI.INFO

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Tetor, 2018 19:54

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.