Kina me ndihmën financiare në llogari të Ministrisë së Shëndetësisë

Kina me ndihmën financiare në llogari të Ministrisë së Shëndetësisë

Kina ka paguar gati dy milion denarë ndihmë financiare në llogarinë e ministrisë së shëndetësisë, konfirmoi ambasada kineze për Tv Sitel, përcjell FLAKA.

Sot ndihmë në fonde për mbrojtje është dhuruar edhe për nevojat e Ministrisë së Brendshme dhe punonjësit e mediave.

Ambasadori kinez Yang Shuo i tha Sitel-it se kërkesa ishte dorëzuar zyrtarisht nga qeveria e Maqedonisë më 13 mars për ndihmë nga Kina, dhe aktualisht po kërkohet një mënyrë për të transportuar ndihmë. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 30 Mars, 2020 21:56

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.