Kjo është e veçanta që do ta ketë Iphone 12

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 20 Janar, 2020 22:43

Kjo është e veçanta që do ta ketë Iphone 12

Iphone 12 do të jetë shumë i veçantë. Seria e 12 e telefonëve të prodhuar nga Apple do ta ketë një veçanti.

Kamera e përparme do të zhduket plotësisht nën ekran, duke u instaluar nën të.

Megjithatë këto për momentin janë vetëm hamendësime, por nga ajo që është njoftuar edhe më herët, iPhone 12 pritet të dallojë shumë nga iPhonet e mëparshëm.

Gjatë muajve në vazhdim do të bëhet e ditur për datën e nxjerrjes në treg dhe çmimin që do ta ketë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 20 Janar, 2020 22:43