Kjo vitaminë ishte më e shitura në Britaninë e Madhe

Desk
By Desk October 23, 2020 22:45

Kjo vitaminë ishte më e shitura në Britaninë e Madhe

‘Vitamina e diellit’ u rrit në popullaritet më shumë se çdo suplement tjetër midis qershorit të 2019 -së dhe korrikut të këtij viti, tha eksperti i hulumtimit të tregut Mintel.

Tani merret nga 38 përqind e njerëzve që përdorin suplemente vitaminash, krahasuar me 30 përqind nga viti i kaluar shkruan Express.co.uk.

Mendohet se indikacionet për “imunitet dhe përmirësimin e memories” janë në prapavijë të kësaj shitjeje si dhe nga këshillat qeveritare pasi njerëzit kaluan një pjesë të gjatë të kohës brenda shtëpive gjatë karantinës.

Desk
By Desk October 23, 2020 22:45