Klinika e fëmijëve ka drejtor të ri

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 21:34

Klinika e fëmijëve ka drejtor të ri

Natasha Alulovska është drejtoreshë e re e Klinikës së Fëmijëve. Sipas informacionit të Sitel, Alulovska u emërua në këtë pozitë sot nga Ministri Filipçe, përcjell FLAKA.

Alulovska punon në departamentin e neonatologjisë dhe zëvendëson Katerina Stavriq e cila dha dorëheqjen 7 muaj më parë, por ishte duke pritur për një pasues të saj.

Ridvan Ibraimi mbetet si drejtori ekonomik i kësaj klinike që ka vite në karrigen e drejtorit. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 21:34