Kodra e Diellit, vihen në funksion ski liftet

Kodra e Diellit, vihen në funksion ski liftet

Pas problemeve të shumta me ski liftet që dje shënuan fillimin e sezonit turistik në Kodrën e Diellit, sot situata paraqitet më ndryshe dhe shkon drejtë përmirësimit. Të gjitha ski liftet janë vënë në funksion me përjashtim të dy ulëses e cila për shkak të erës së fuqishme gjatë ditës së sotme nuk u lëshua në përdorim. Drejtori i Qendrës Turistike “Kodra e Diellit”, Bekim Selmani dështimin e djeshëm e arsyeton me fluksin e madh të përdoruesve të ski liftave që sipas tij ka ndikuar në bllokimin e tyre të përkohshëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 7 Janar, 2019 17:06

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.