Kolevski: Kjo qeveri nuk mund të shkojë përpara

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:24

Kolevski: Kjo qeveri nuk mund të shkojë përpara

Analisti Sasho Kolevski, i ftuar në emisionin “Programi 200”, tha se në këtë gjendje kjo qeveri nuk mund të shkojë gjatë. Sipas tij, kjo qeveri nuk ka as forcën as numrat për të shkuar gjatë. Sipas tij, tani pyetja është se ku do të shkojë BDI-ja.

Kjo Qeveri nuk mund të shkojë gjatë. Për momentin kjo qeveri nuk ka as forcën as numrat për të shkuar përpara. Zgjedhjet janë të pa evitueshme. Pyetja është nëse BDI-ja do vazhdojë të qëndrojë më në këtë qeveri apo jo dhe në kë mënyrë do të qëndrojë- tha Kolevski.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:24

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...