Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit në Maqedoni sot mban seancë

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 10:36

Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit në Maqedoni sot mban seancë

T&S

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit gjatë ditës së sotme duhet të mbaj mbledhjen e 54-të.

Në rend dite të kësaj seance do të jetë shqiptimi i gjobës për mungesë të deklaratës për gjendjen pronësore nga ana e personave të zgjedhur dhe emëruar.

Anëtarët e komisionit anti-korrupsion gjatë mbledhjes duhet të shqyrtojnë dhe vendosin edhe për veprimin ndaj disa lëndëve konkrete.

Mbledhja do të mbahet online nëpërmjet platformës ZOOM.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 10:36