Komisioni propozon heqjen e PCR testeve

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 12:19

Komisioni propozon heqjen e PCR testeve

Komisionit për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka propozuar heqjen e PCR testeve negative për shtetasit e vendeve të rajonit.

TV21 mëson se ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe gjatë ditës do të komunikojë me institucionet vendore dhe homologët e tij nga rajoni, që gjatë javës Në vijim Qeveritë të sjellin vendim unanim për heqjen e masës.

TV21 ka mësuar edhe se kufinjt fillimisht mund të hapen vetëm me Kosovën, me çka nesër pritet që zv/ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani ta vizitojë Kosovën, për të diskutuar këtë çështje.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 12:19