Kompania nga Struga kërkon Boki 13 t’ia kthejë 230 mijë euro

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 30, 2019 21:31

Kompania nga Struga kërkon Boki 13 t’ia kthejë 230 mijë euro

Asociacioni Ndërkombëtar, i udhëhequr nga Bojan Jovanovski alias Boki 13, ka nënshkruar një kontratë me ndërmarrjen “Drim Bilding” për ndërtimin e të a.q. Qendrat Evropiane për të rritur dhe shërbime të lëvizshme, zbulon gazetari Branko Gerovski, përcjell FLAKA.

Pas arrestimit të Boki 13, kompania Drim Building-Import-eksport nga Struga po kërkon ti kthehen paratë. Sipas shkrimit të gazetarit, firma i kujton Asociacionit Ndërkombëtar të Jovanovskit për kontratën, d.m.th., “nëse pala kontraktuese nuk arrin të sigurojë dokumentacionin e kërkuar brenda afatit të përcaktuar, si dhe një vendim të vlefshëm ndërtimi dhe lëshimi. për rregullimin e tokës ndërtimore, është i detyruar t’ia kthejë palës së dytë shumën e paguar në vlerë prej 231,281 EUR”.

Në shkrimin e gazetarit më tej thuhat: “Shuma e përmendur është paguar përmes Agjencisë Maqedonase të Mbrojtjes së të Drejtave të Autorit, pas një fature me numrin 11/18 të datës 02.01.2018, në favor të Jasna Mandiq – Koordinatori i Projektit Kompleksi Evropian për të Rritur dhe Shërbimi Mobile në territorin e komunës Karposh”. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 30, 2019 21:31