Komuna e Çairit solidarizohet me familjarët e shtëpive të djegura në lagjen Seravë

Komuna e Çairit solidarizohet me familjarët e shtëpive të djegura në lagjen Seravë

Në seancën e 29-të të Këshillit të Komunës së Çairit, u miratua njëzëri nga të gjithë këshilltarët propozimi për ndihmën financiare për familjarët e dy shtëpive të djegura në lagjen Seravë.

Po ashtu, Komuna e Çairit po ndërmjetëson që të sigurojë edhe donatorë tjerë dhe apelon deri tek të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë për të rindërtuar shtëpitë para se të fillojë periudha e dimrit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 15:17

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.