Kontrollet në komunikacion, Policia tetovare konstaton 91 shkelje

Kontrollet në komunikacion, Policia tetovare konstaton 91 shkelje

Gjatë aktiviteteve kontrolluese në komunikacion, të cilat janë realizuar dje (17-shtator), në rajonin më të gjërë të Tetovës, janë zbuluar gjithsej 91 shkelje, nga të cilat gati se gjysma (40) janë për tejkalim të shpejtësis së lejuar maksimale, transmeton Gostivari Sot 

“Krahas këtyre, janë zbuluar dhe në mënyrë adekuate janë sanksionuar edhe 28 veturat gabim të
parkuara, 7 personat të cilët kanë drejtuar veturat para se të kalojnë provimin për patent shoferi si dhe
shkelje tjera”, theksuan nga Policia

Shkeljet e konstatuara janë rrumbullaksuar me 19 fletpagesa për kundërvajtje, 62 fletpagesa të
detyrueshme për kundërvajtje dhe me 10 vërejtje me shkrim.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 18 Shtator, 2019 11:49

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA