Koordinatori i Fr-BDI Tetovë Omer Ceka: qytetarët janë tëinteresuar të përkrahin referendumin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Shtator, 2018 13:51

Koordinatori i Fr-BDI Tetovë Omer Ceka: qytetarët janë tëinteresuar të përkrahin referendumin

Sot Fr-bdi Tetovë në aktivitetin e sajë të rradhës shpërndau fletushka në disa pjesë të Qytetit të Tetovës rreth referendumit me qëllim antarësimin e vendit në NATO dhe EU .

Me çka u vërejtë se interesimi i qytetarëve ishte dukshëm i madh për ti thënë :

BASHKË 👨‍👩‍👧‍👦 PËR MAQEDONI EVROPIANE 🇪🇺.

 

Sipas koordinatorit te Fr-BDI Tetovë Omer Ceka qytetarët janë shumë të interesuar dhe do  ta përkrahin referendumin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Shtator, 2018 13:51