Korea e Jugut, futbolli me maska e pa publikun

Desk
By Desk May 8, 2020 20:44

Korea e Jugut, futbolli me maska e pa publikun

Pasi që u anulu disa herë në muajin shkurt, kampionati në Korenë e Jugut ka filluar gjatë ditës së premte. Natyrisht se janë respektuar masat e parapara shnëdetësore, si psh, mbajtja e maskave, pa shtrëngim dorësh mes futbollistëve, dhe pa publik, ndeshjet e javës së parë kanë kaluar pa probleme.

Këto pamje nga kampioani në Korenë e Jugut, nga sfida në mes skuadrave të Jeonbukut dhe Suvonit, që u mbyll me 1-0, do të mbajmë mend për një kohë të gjatë pasi kështu do të jenë edhe kampionatet në periudhën që pason.

 
 

 

Desk
By Desk May 8, 2020 20:44