Koronavirusi, 160 raste në Mal të Zi

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 20:13

Koronavirusi, 160 raste në Mal të Zi

Mali i Zi ka konfirmuar 16 raste të reja me koronavirus dhe tani janë gjithsej 160, tha drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha.

Në një video-konferencë, ai u bëri thirrje pacientëve që të mos stigmatizohen dhe theksoi se askush nuk është fajtorë që sëmuret.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 20:13