Koronavirusi, 430 mijë njerëz mbërritën në SHBA nga Kina

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 5, 2020 16:00

Koronavirusi, 430 mijë njerëz mbërritën në SHBA nga Kina

Që nga shpërthimi i urgjencës së koronavirusit të paktën 430,000 njerëz kanë fluturuar në Shtetet e Bashkuara në fluturime të drejtpërdrejta nga Kina, përfshirë 40,000 në dy muajt e fundit.

New York Times raporton se pasagjerët janë me kombësi të ndryshme.

Mijëra mbërritën nga Wuhan dhe shumë aeroplanë vazhduan të fluturojnë nga Pekini deri javën e kaluar, me pasagjerë të përjashtuar nga ndalimi i hyrjes.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 5, 2020 16:00