Kostadinov: Jam i befasuar nga amaterizmi i opozitës

Kostadinov: Jam i befasuar nga amaterizmi i opozitës

Statusi në Facebook i Kostadin Kostadinov, zëdhënës i LSDM-së:

Dëshpërimi i opozitës.

Unë jam i mahnitur nga amaterizimi i opozitës DPMNE, mungesa e një grami shtetformimi, sensi politik në një kohë të durimit maksimal të qytetarisë.

Qytetarët e njohin këtë dhe do të përgjigjen politikisht në përputhje me rrethanat.

Kuptimi i rrugës së integrimit po gjurmohet nga LSDM-ja, dhe në çdo mënyrë të mundshme është përpjekur ta shkatërrojë atë dhe ka dështuar.

Reformat e kryera nga qeveria e LSDM-së nuk diskutohen nga askush, përkundrazi, ato u mbështetën nga të gjithë.

Unë jam akoma optimist për procesin, por çfarëdo që të ndodhë, ndërgjegjja ime është e qetë që në këtë kohë si politikanë të përgjegjshëm ne kemi bërë gjithçka për të qenë në proces.

Dallimet janë të mëdha.

Ne jemi në anën e përparimit, zhvillimit, perspektivës.

DPMNE është e mbërthyer në çdo mënyrë të mundshme, madje edhe në momente kaq të rëndësishme për shtetin, për të mbrojtur kriminelët në radhët e tyre, duke luajtur me emocionet e qytetarëve. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 17 Tetor, 2019 22:21

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.