Kovaçevski: Qytetarët nuk do të mund të vendosin fotovoltaikë në çati derisa Kuvendi të miratojë zgjidhjen e nevojshme ligjore

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Maj, 2022 21:44

Kovaçevski: Qytetarët nuk do të mund të vendosin fotovoltaikë në çati derisa Kuvendi të miratojë zgjidhjen e nevojshme ligjore

Qytetarët nuk do të mund të vendosin fotovoltaikë në çatitë e tyre, pra derisa Kuvendi të miratojë zgjidhjen e nevojshme ligjore për lehtësimin e kushteve dhe thjeshtimin e procedurave, theksoi kryeministri, Dimitar Kovaçevski, përcjell FLAKA.

Ndryshimet do të prezantohen para deputetëve tremujorin e ardhshëm, paralajmëroi kryeministri Kovaçevski. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Maj, 2022 21:44