Krantina shtetërore zgjerohet në Shkup dhe në Kodër të Diellit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 11:42

Krantina shtetërore zgjerohet në Shkup dhe në Kodër të Diellit

Nga të dhënat e fundit të siguruara në 24 orët e fundit në karantinë si pasojë e pandemisë Covid-19 kanë hyrë edhe 42 persona, 18 prej të cilëve janë me vendim të Inspektoratit Shtetëror Sanitar të Shëndetësisë dhe 24 me deklaratë personale., deri sa numri i përgjithshëm i personave në vetizolim është rreth 10.000.

Mësohet se institucionet shtetërore do të zgjerojnë rrjetet e hoteleve që do organizojnë karantine shtetërore, respektivisht në Shkup dhe në Kodrën e Diellit në Tetovë, ndërsa për gjatë 24 orëve të fundit në karantine shtetërore futen edhe 89 qytetarë./Alsat

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 11:42