Kryeministri spanjoll Sanchez vjen në Shkup

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Korrik, 2022 22:06

Kryeministri spanjoll Sanchez vjen në Shkup

Kryeministri i Mbretërisë së Spanjës, Pedro Sanchez Perez, nesër do të jetë për vizitë zyrtare njëditore në Maqedoni, përcjell FLAKA.

Janë paralajmëruar takime me Kryeministrin dhe Presidentin e Shtetit. Vizita në Maqedoni është pjesë e turit të Sançezit nëpër vendet e Ballkanit Perëndimor, Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal të Zi dhe Shqipëri.

Turneun e tij ballkanik e ka nisur nga Serbia, ku ka shprehur mbështetjen e tij për evointegrimin e këtij vendi. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Korrik, 2022 22:06