Kryeministri Spasovski mbron gazetarët nga ministrat e tij

Kryeministri Spasovski mbron gazetarët nga ministrat e tij

Kryeministri mbron gazetarët nga ministrat e tij. Sjellja e Angellovska dhe Bekteshit ishte e papërshtatshme, të cilët dje, në vend që t’u përgjigjej pyetjeve kur masat nga grupi i tretë do të jenë në gjendje të përdoren nga qytetarët – u shërbyen me gjetje, fyerje dhe cinizëm, përcjell FLAKA.

Në mënyrë joadekuate, unë bisedova me ta dhe u kërkova atyre që të lidhen me ju dhe ju do të duhet të keni një mënyrë tjetër të komunikimit. Pavarësisht se sa jemi nën presion, reagimi duhet të jetë para emocionit, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski.

Ende nuk dihet se kur vauçerët e shpallur prej 150 euro për blerjen e produkteve vendase, si dhe kuponat e turizmit, do të jenë në dispozicion për më të varfërit. Spasovski thotë – Dekretet do të sillen veçmas për secilën masë.

Sipas njoftimeve, konsultimet me bankat që duhet të përpunojnë vauçerët janë ende në vazhdim. Do të kërkohet një mënyrë që përdoruesit të mos aplikojnë personalisht, por përmes sistemit përmes DAP për të kontrolluar se cilët qytetarë mund të marrin ndihmën shtetërore. Me shumë mundësi, duke futur numrin e identitetit në sistemin e Ministrisë së Shoqërisë së Informacionit, do të dihet nëse qytetari posedon vauçer. Nuk do të mund të tërheqen para nga një ATM nga këto karta. Është e mundur që kuponat të jenë gati deri në fund të qershorit ose korrikut. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 22 Maj, 2020 21:32

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.