Kryetarët e këshillave komunalë mund të mbajnë mbledhje përmes telefonit ose në internet

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 22:27

Kryetarët e këshillave komunalë mund të mbajnë mbledhje përmes telefonit ose në internet

Kryetari i këshillit komunal mund të thërrasë dhe kryesojë mbledhje të këshillit dhe përdorimin e mjeteve të komunikimit (thirrje telefonike ose konferencë me përdorimin e mjeteve të komunikimit në internet dhe softuerëve), përcjell FLAKA.

Kjo sigurohet me Dekretin për ndryshimin e Dekretit me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale, të miratuar nga Qeveria në seancën e sotme.

Për më tepër, qeveria ka miratuar një numër rregullash të tjera dhe ka pranuar dy donacione, një nga Turqia dhe tjetra nga një kompani vendase e IT. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 22:27