Kryetari i Komunës së Velesit, Ace Kocevski në vetëizolim

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Mars, 2020 21:34

Kryetari i Komunës së Velesit, Ace Kocevski në vetëizolim

Kryetari i Komunës së Velesit Ace Kocevski ka ka hyrë në vetëizolim pasi që një nga banorët e Velesit i infektuar ka qendruar për vizitë te bashkëshortja e tij, e cila është mjeke familjare e personit të infektuar. Ai thotë se pasi dëgjoi lajmet dje, menjëherë e vuri veten me iniciativën e tij në izolim, përcjell FLAKA.

Kocevski thotë se as ai dhe gruaja e tij po ndjehen mirë dhe nuk kanë simptoma të sëmundjes. Deri më tani, tre persona me koronavirus janë regjistruar në Veles.

Dje Qendra e Shëndetit Publik në Veles filloi testimin e atyre që kishin kontakte me të infektuarit. Kocevski u bën apel bashkëqytetarëve të tij që të respektojnë rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të mos gjykojnë njerëzit që janë testuar dhe janë pozitiv me COVID-19.

Kocevski koordinon punën e stafit komunal përmes video-lidhjeve. Ai thotë se nëse rritet numri i njerëzve në Veles, ai do të kërkojë që Velesi të futet në karantinë të plotë si një parandalues ​​i përhapjes së mëtejshme të sëmundjes. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Mars, 2020 21:34