KSHZ: Deri në ora 13:00 jehona e votuesve 20.45 për qind

KSHZ: Deri në ora 13:00 jehona e votuesve 20.45 për qind

Në të gjitha vendvotimet, votimi po rrjedh pa probleme. Vetëm një vendvotim në Studeniçan nuk është hapur dhe atje nuk do të votohet. Ndërkohë që jehona e votuesve deri në ora 13:00, ka arritur në 20.45 për qind. Dalje më e madhe është regjistruar në Prilep 35.2 për qind dhe Novaci 33.12 për qind.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Prill, 2019 13:53

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.