KSHZ: DERI NË ORËN 10:00 KANË ARRITUR EDHE 7 ANKESA NGA PARTIA TMRO

Linda Limani
By Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:40

KSHZ: DERI NË ORËN 10:00 KANË ARRITUR EDHE 7 ANKESA NGA PARTIA TMRO

Deri në ora 10:00 të ditës së sotme, deri tek Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) kanë dorëzuar edhe 7 ankesa nga partia politike TMRO.

Siç njoftojnë nga KSHZ-ja, ankesat kanë të bëjnë me procedurën për grumbullimin dhe përcaktimin e rezultateve në vendvotimet 1156, 1178, 1157, 1182, 1183, 1176 dhe 1181 në komunën e Staro Nagoriçane.

Afati për dorëzimin eankesave për raundin e dytë zgjedhor nga zgjedhjet lokale që u mbajtën të dielën, skadon nesër në oarë 14:00, njoftoi gjatë ditës së djeshme kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski./news33/

Linda Limani
By Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:40