KSHZ: Deri në orën 17.00 kanë votuar 37.5 për qind e diasporës

KSHZ: Deri në orën 17.00 kanë votuar 37.5 për qind e diasporës

Deri në orën 17.00, dalja në vendvotime në diasporë është 37.5 për qind, kanë njoftuar nga KSHZ.

Sarajeva, Brukseli dhe Praga janë qytetet me përqindje më të madhe të daljes në diasporë në rrethinë e dytë të zgjedhjeve presidenciale.

Sipas KSHZ-së, në krahasim me rrethin e parë, ka dalje më të madhe në diasporë.

Në të gjithë 32 përfaqësitë diplomatike-konzulare të drejtë vote kanë 1781 persona të regjistruar në listën zgjedhore.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 4 Maj, 2019 20:16

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.