KSHZ: Jehona e votuesve deri në 18:30 minuta arriti në 39.71 %

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 19:17

KSHZ: Jehona e votuesve deri në 18:30 minuta arriti në 39.71 %

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në konferencën e radhës njoftoi se deri në ora 18 e 30 minuta vetëm 39.71 për qind e votuesve e kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre të votës.

Sipas kreut të këtij institucioni, procesi zgjedhor ka kaluar pa probleme dhe pa ndonjë incident të theksuar.

 

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 19:17