Ku dhe si përfundojnë donacionet e familjes së Zaevit dhe Mickoskit?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 21:46

Ku dhe si përfundojnë donacionet e familjes së Zaevit dhe Mickoskit?

Pasi u raportua se familja e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, ka bërë sot një donacion humanitar prej 5.500 paketash për familjet në nevojë në qytetin e Strumicës dhe komunave për rreth, opinioni filloi të bënte një krahasim me donacionet edhe të familjes së kreut të VMRO-së Mickoski.

Nga sa dihet deri më tani, familja e Hristijan Mickoski ka dhuruar 30.000 euro, por për VMRO-në partia që ka pasuri të paluajtshme miliona euro.

Për dallim prej tyre, familja e Zoran Zaev dhuroi 135.000 euro në formën e pakove humanitare për kategoritë më të prekshme të qytetarëve në këto periudha të vështira kur të gjithë jemi të prekur nga koronavirusi.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 21:46