Kumanovë, denoncohet profesori i matematikës më diplomë false

Kumanovë, denoncohet profesori i matematikës më diplomë false

Policia e Kumanovës ka ngritur padi penale kundër personit me inicialet S.Z (51) nga Kumanova, për shkak të dyshimeve për kryerjen e veprës penale falsifikimin e dokumentit, e dënueshme sipas nenit 378 paragrafi 3 në lidhje me nenin 45 të Kodit Penal.

Siç njofton SPB-ja në Kumanovë, personi i denoncuar ka marrë një diplomë false nga Universiteti i Prishtinës, Republika e Kosovës, me të cilën ai ka marrë kualifikimin e profesorit të matematikës.

Diplomën ai e ka përdorur si të vërtetë në shkollën fillore “Bajram Shabani” në Kumanovë, ku ka firmosur kontratën e punës dhe ka punuar në kohë të pacaktuar.

Deri në vitin 2017 atij i janë bërë disa kontrata pune me afat të pacaktuar. Gjatë kësaj kohe personi i denoncuar ka përfituar në mënyrë të paligjshm

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 18 Shtator, 2019 12:32

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.