Kumanovë, plus 13 raste të reja të infektuara nga CoVid-19

Driton Zenku
By Driton Zenku April 9, 2020 14:00

Kumanovë, plus 13 raste të reja të infektuara nga  CoVid-19

Sipas informatave zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë, në 24 orët e fundit në shtetin tonë janë regjistruar 46 raste të reja me koronavirus, dhe 13 nga këto raste janë regjistruar në Kumanovë, njofton Flaka

Kështu, në Shkup regjistrohen 12, Tetovë 1,  Prilep  8, Strugë 2, Veles 8, Koçan 1 dhe Probishtip 1 rast, njofton Flaka 

Me këtë numri i përgjithshëm i të i të infektuarve me Kovid-19 në vendin tonë është 663 persona.

Në 24 orët e fundit janë bërë gjithsej 341 testime. Deri tani në vendin tonë janë testuar 6.517 persona për Kovid-19. Flaka

Driton Zenku
By Driton Zenku April 9, 2020 14:00