Kur do të mbahet seanca për mocionin e mosbesimit të qeverisë aktuale?

Redaksia
By Redaksia 5 Nëntor, 2021 21:27

Kur do të mbahet seanca për mocionin e mosbesimit të qeverisë aktuale?

Lideri i së Majtës Dimitar Apasiev duke dalë nga Kuvendi tha se mazhoranca e re ka 61 deputetë, me tendencë, siç tha ai, të arrijë në 64, përcjell FLAKA.

“Pse i keni varur në Zhelino”- ka paralajmëruar më herët Apasiev, duke aluduar në vendimin e Komisionit Shtetëror Zgjedhor për pranimin e kundërshtimeve të BDI-së për rivotim në Zhelinë, ku kandidati për kryetar të BESA-s fitoi një fitore të ngushtë, e cila më pas vendosi të largohet nga qeveria dhe t’i bashkohet nismës së opozitës për formimin e shumicës së re parlamentare.

Ndërkaq, kreu i alternativës Afrim Gashi tha se takimi ishte për të konfirmuar shumicën e re, e cila duhet të nisë një mocion mosbesimi ndaj qeverisë. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 5 Nëntor, 2021 21:27