Kur këndon Ali Ahmeti | VIDEO

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 28 Janar, 2024 14:49

Kur këndon Ali Ahmeti | VIDEO

Jo rrallëherë jemi mësuar ta dëgjojmë liderin e BDI-së, Ali Ahmeti duke kënduar. Në dasma dhe ahengje familjare, Ahmeti është parë duke hedhur valle e duke kënduar. Por, kënga duket që nuk i mungon edhe në aktivitetin politik, shkruan Flaka

Ahmeti sot është parë duke kënduar në zyrat e kuvendit bashkë me këngëtarët e mirënjohur nga Kërcova, Vëllezit Dervishi.

Por këndimi i Ali Ahmetit duket që ndodh në momente të vecanta, sic ishte rasti i sotëm me zgjedhjen e Talat Xhaferit për kryeministër të Maqedonisë së Veriut.

Ali Ahmeti u pa duke kënduar edhe në ditën kur në paralement u miratua propozimi francez rreth kontestit me shtetit fqinj, Bullgarinë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 28 Janar, 2024 14:49

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare