Kur pritet të lirohet çmimi i vajit në Maqedoninë e Veriut?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 21:15

Kur pritet të lirohet çmimi i vajit në Maqedoninë e Veriut?

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në “10 Minuta” në TV21 tha se hapja e plotë e koridoreve të importit në Ukrainë do të mundësojnë uljen e çmimit të vajit në vend.

“Ajo varet nga berzat botërore dhe varet nga çmimet e imputeve siç është luledielli dhe vaji i parafinuar që kryesisht importohet nga Ukraina dhe Bullgaria, por mendoj që nëse lirohen të gjitha koridoret e importi nga Republika e Ukrainës, atëherë besoj që do të stabilizohen çmimet”, tha Bekteshi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 21:15