Kurti: Nuk mendoj që VV dhe LDK do të kenë një “martesë” të vështirë | VIDEO

Kurti: Nuk mendoj që VV dhe LDK do të kenë një “martesë” të vështirë | VIDEO

Kurti i pyetur për koalicionin e mundshëm me LDK’në, tha se ‘’nuk mendoj që VV dhe LDK do të kenë një martesë të vështirë’’

Blendi Fevziu: Në përgjithesi martesat janë të vështira

Albin Kurti: Unë kam tjetër përvojë

Blendi Fevziu: Nuk po flasim për përvoja personale.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 09:53

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.