Kush është i liruar nga agjërimi – tregon hoxha Behar Mjekiqi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Prill, 2022 00:21

Kush është i liruar nga agjërimi – tregon hoxha Behar Mjekiqi

Hoxha kosovar Behar Mjekiqi tregon se kush është i liruar nga agjërimi.

Muaji i shenjtë i Ramazanit po fillon nesër, e hoxha kosovar Behar Mjekiqi ka treguar se kush është i liruar nga agjërimi

Mjekiqi në emisionin ‘dPt te Fidani’ në T7 tha se personat që janë të liruar nga agjërimi ndahen në disa kategori, ku në mesin e tyre hyjnë fëmijët, gratë shtatzëna, të sëmurët.

“Këtu hyjnë gratë shtatzëna, lehonat, gratë me të përmuajshmet, të sëmurët, udhëtari, nënat gjidhënëse dhe fëmijët pa hyrë në moshën  e pubertetit”, tha Mjekiqi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Prill, 2022 00:21