Kush është tetovari që thumbon Ziadin Selën ?

Kush është tetovari që thumbon Ziadin Selën ?

Shkurtpamës në politikë dhe infantilitetin kuazi-nacionalist, kështu e quan liderin e Lëvizjes për Reforma në PDSH, përkthyesi i mirënjohur tetovar, Armend Nuhiu, njofton FLAKA.

Në një postim të tij në Facebook, Nuhiu ka shkruar që: “Nuk e kuptoj shkurtpamësinë politike dhe infantilitetin kuazi-nacionalist të Zijadin Selës”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 21, 2016 06:56

REKLAMA

PARTNER