Kush mund ta zë vendin e Zaevit në LSDM?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:43

Kush mund ta zë vendin e Zaevit në LSDM?

Emri i Gordan Georgiev, analist i cili më parë ishte anëtar i kryesisë së LSDM-së gjatë udhëheqjes së dytë të Cërvenkovskit, është sugjeruar si kandidat i mundshëm për kryetar partie pas dorëheqjes së Zoran Zaev, e cila ende nuk është regjistruar zyrtarisht në selinë e partisë, përcjell FLAKA.

Georgiev u përmend si përfaqësues i mundshëm i të ashtuquajturit “rryma” e Shkupit në LSDM, dhe spekulimet janë shpërndarë në komente në rrjetet sociale apo informacione jozyrtare.

Georgiev i ka pastruar dilemat me një “jo”, por edhe ka lënë një derë të hapur në selinë partiake të LSDM-së në të cilën, siç ka shkruar në profilin e tij në Facebook, “7-8 vitet e fundit, ose të paktën që kur LSDM është në pushtet, nuk kam asnjë pjesëmarrje, aktivitet apo rol në parti”.

“Për hir të së vërtetës, askush nga unë nuk kërkoi këshilla thelbësore dhe as deklaratat e mia publike, dhe gjithmonë me qëllime të mira, këshilla dhe propozime për funksionimin më të mirë të shtetit nuk u pranuan. Gjatë gjithë këtyre viteve, unë kam shprehur publikisht pikëpamjet e mia për trendet sociale përmes rubrikave, shkrimeve, paraqitjeve publike dhe projekteve të mia që punoj. Për disa pikëpamje jam kritikuar ashpër, për disa janë mbështetur në heshtje. Kështu, në të ardhmen, aktiviteti dhe nxitja ime për një shoqëri më të mirë dhe të drejtë, për pushtimin e lirisë dhe për kthimin e vlerave të humbura ose të pa fituara do të bëhet në këtë kuadër”, shkruan Georgiev, por lë hapësirë ​​për një tjetër vendim.

“Sigurisht që kornizat ngushtohen apo zgjerohen në varësi të rrethanave sociale dhe politike”, përfundon Georgiev.

Në spekulimet për lider të ri të LSDM-së u përmendën shumë emra nga kryesia aktuale e partisë dhe ministra, kryetari aktual i Shkupit, por përmenden edhe ish-zyrtarë të lartë të partisë që nuk janë aktivë në selinë qendrore pasi Zaev erdhi në krye të partisë. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:43

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare