Kuvendi do ta mbajë seancën e 66-të

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 15 Mars, 2022 09:04

Kuvendi do ta mbajë seancën e 66-të

Kuvendi sot do ta mbajë seancën e 66-të, në rend dite të së cilës janë disa propozim-vendime- ligjore me procedurë të shkurtuar.

Deputetët mes tjerash duhet të shqyrtojnë edhe Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për zgjedhje dhe emërime, të dorëzuar nga një grup deputetësh.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 15 Mars, 2022 09:04